Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Një liri i vetëm spiral sjell më shumë mundësi për industrinë e përpunimit të ushqimit

Me përmirësimin e standardeve të jetesës të njerëzve, kërkesa për ushqim po bëhet më lart dhe më lart, Dhe një Spiral Freezer është pajisja që sjell më shumë mundësi në industrinë e përpunimit të ushqimit.

2023-05-18 Shih më shumë

Rri nr.

Po të presim.

2023-04-25 Shih më shumë

Një spiral Freezer është një lloj frigoriferi përdorur gjerësisht

Një Spiral Freezer është një lloj frigoriferi i përdorur gjerësisht, i cili mund të përdoret në prodhimin e akullit, në ajër të kondicionuar, Procese të prodhimit të ushqimit dhe të prodhimit industrial. Cikli i frigoriferit të vetëm në fazë do të thotë se frigoriferi në sistemin e frigoriferit në mënyrë të pasur nënshtrohet katër procese të kompresimit.

2023-04-05 Shih më shumë

Kina ngrirësi i pjatës horizontale në shitjet tregon se cilat janë përbërësit e frigoriferit?

2021-05-14 Shih më shumë

Makineri i udhëzuar i lëkurës, paraqet njohurinë e duhur për makinën e lëkurës!

2021-04-23 Shih më shumë

Kontrollo listën e paketimit dhe kontrolloni nëse aksesorët janë plotësuar. Lexo me kujdes manualin e prodhimit dhe kontrollo në përputhje me kërkesat e manualit.

2021-04-15 Shih më shumë

Nxirësia e tunelit të lëngjes së IQF thotë: Cilat janë arsyet për dështimin e presionit të lartë të frigoriferit?

Frigoriferi është i ngarkuar. Kjo gjendje ndodh përgjithësisht pas mirëmbajtjes, dhe shfaqet si ushtrim i lartë dhe presioni i shkatërrimit dhe presioni i balancës, dhe kompresori i lartë funksionues.

2021-04-08 Shih më shumë

Nxirësia e tunelit të lëngjes së IQF-së thotë: Kështu për kursimin e elektricitetit në frigoriferë!

Kur përdorim frigoriferin, mund të gjejmë se konsumi i saj i energjisë është relativisht i madh. Nëse je i shqetësuar për këtë problem, rekomandohet të gjesh mënyra për të marrë disa masa për ta bërë më shumë kursime energjie.

2021-03-31 Shih më shumë

Shih më shumë